Alarm og sikring

Sikring til private og erhverv

Hos Elvirk går vi meget op i at sikre din tryghed og sikkerhed, både når du befinder dig i dit hjem, men også i din virksomhed. Vi tilbyder et stort udvalg af alarm- og brandinstallationer, der kan tilpasses ethvert behov eller ønske.

Til private hjem kan vi tilbyde dig effektive alarmsystemer, der giver dig tryghed, selv når du ikke er hjemme, eller til dit sommerhus. Vores alarmsystemer lever op til alle gældende lovkrav og råd fra brandvæsnet og forsikringsselskaber. Alarmsystemerne sikrer dig mod farer som brand, gasudslip og tyveri.

Også til erhvervskunder tilbyder vi samme sikkerheds- og tryghedsgivende services. Vi kan levere skræddersyede løsninger, der passer til små og mellemstore virksomheder samt landbrug og industri. I samarbejde med dig, vurderer vi sammen dine ønsker og behov, så du får netop den sikkerhedsløsning, som din virksomhed har brug for.

Vores kompetente og erfarne elektrikere er specialiserede i løsninger til private og erhverv. Derfor kan vi også hjælpe dig. For at høre mere om de mange muligheder, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.

Adgangskontrol og -systemer

El-faget er i konstant udvikling, hvilket hele tiden byder på nye og forbedrede muligheder for at sikre din tryghed. Vores kompetente elektrikere kan selvfølgelig tilbyde dig de nyeste løsninger. Vi tilbyder både rådgivende og udførende services, så uanset om du er på udkig efter de nyeste installationer, eller dine nuværende blot trænger til en optimering, kan vores erfarne elektrikere hjælpe dig.

Inden for alarmsystemer kan vi anbefale løsninger såsom adgangssystemer, dørtelefoner og tyverialarmer. Adgangssystemer og dørtelefoner er særligt nyttige til virksomheder eller lejlighedsopgange, hvor mange ofte kommer og går. Vi tilbringer mange timer på jobbet. Derfor er sikker og tryghed mindst lige så vigtigt på arbejdspladsen, som det er i hjemmet – både for dine medarbejdere og for din virksomhed.

Når det gælder private hjem og virksomheder er tyverialarmer altid værd at overveje. På den måde kan sikre sig, at ingen uindbudte gæster får adgang. Det kan være en jungle at finde rundt i de mange muligheder, men vi guider dig gerne på vej, så du får den bedste løsning.

Brand-, gas- og rumalarmer

Vi tilbyder et stort udvalg inden for brand- og alarmsystemer, der sikrer tryghed og sikkerhed ved f.eks. brand eller gasudslip. Inden for de nyeste løsninger, kan vi tilbyde dig automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA), automatisk gasalarmanlæg (AGA) og automatisk rumslukningsanlæg (ARA). I tilfælde af røgudvikling eller gasudslip, vil systemerne alarmere dig, så du hurtigt kan komme i sikkerhed.

Derudover installerer vi også automatiske branddørslukningsanlæg (ABDL), der sikrer at branddøre og -vinduer lukker automatisk i tilfælde af røgudvikling. Ved hjælp af avancerede røgdetektorer, som styrer holdemagneter, vil døre og vinduer lukke helt automatisk. På den måde lukkes røg inde, så det ikke breder sig til øvrige rum.

Driften af systemerne skal du ikke bekymre dig om, da disse kører sikkert og stabilt. Skulle der opstå tvivl, kan du altid kontakte os, så kommer vi gerne ud og tjekker dine alarmer. Derudover tilbyder vi at vedligeholde og sikre, at dine installationer og alarmsystemer altid præsterer som ønsket.