Dørtelefoner

Fordelene ved et dørtelefonsystem

Hos Elvirk leverer og installerer vi dørtelefoner til både private hjem og til erhverv. Dørtelefoner kan måske virke som et simpelt redskab, men det er meget effektivt, når man vil sikre sig mod uindbudte gæster. Med en dørtelefon har du større kontrol over hvem, du lukker ind i dit hjem eller din virksomhed.

Til private installerer vi dørtelefoner både i huse og lejligheder. Denne form for sikkerhed er særligt god til ældre mennesker, som vil føle sig trygge i hjemmet. Men på grund af den stigende tendens til hjemmerøverier og tricktyverier, kan alle hjem få glæde af den praktiske adgangskontrol. Vi tilpasser anlægget, så det er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Selv i de mindste detaljer såsom ringetone og lydstyrke, kan vi tilbyde dig individuelle løsninger.

Også for virksomheder kan du føre kontrol med, hvem der kommer og går. Dette kan især være nyttigt i store virksomheder og industrier, hvor der ofte er en travl trafik med kunder og gæster. Ved at bruge en dørtelefon kan man undgå, at ubudne gæster trænger ind på virksomhedens grund, uden tilladelse.

Vi står klar med råd og vejledning om, hvad en dørtelefon kan gøre for dit hjem eller din virksomhed. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om dine muligheder.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.

Tryghed i det private hjem

I hjemmet kan en dørtelefon give dig ekstra tryghed. I opgange med mange lejligheder, er det særligt vigtigt at føre kontrol med, hvem der kommer ind i opgangen. Når der bor flere på samme sted, kan det være svært at holde opsyn. Derfor er dørtelefonen et praktisk redskab. Her vil venner og familiemedlemmer til opgangens beboere ofte komme på besøg. For at undgå, at der ikke sniger sig uvedkommende med ind, er dørtelefonen en god løsning.

Også i boliger kan dørtelefoner give ekstra tryghed. For ældre mennesker er det en ekstra hjælp i en tid, hvor mange hjemmerøvere og tricktyve prøver at røve og snyde i private hjem. Dørtelefonen kommer både med og uden kamera. Kameraet er praktisk, hvis man bor højere end stueplan, hvor man ikke har mulighed for at se, hvem der gerne vil ind.

Har du allerede et anlæg, men af ældre dato, kommer vi gerne ud og optimerer eller udskifter dine gamle installationer.

Moderne adgangskontrol til virksomheden

Dørtelefoner ses ofte i lejlighedskomplekser, hos private og ældre mennesker, men vi oplever en stigende tendens til, at virksomheder får installeret en eller flere dørtelefoner. For især store virksomheder, som fabrikker og industrier, er adgangskontrol særligt vigtigt, da der ofte er mange besøgende i løbet af en arbejdsdag. Men også for mindre institutioner og mellemstore virksomheder er dørtelefoner godt givet ud.

Med moderne adgangskontrol kan du via et kamera se, hvem der kommer og går i din virksomhed. Derfor har du hele tiden et overblik over, hvem der besøger din virksomhed og hvornår. I en virksomhed med flere afdelinger, kan vi installere flere anlæg, der tjener individuelle formål. Vi kan tilpasse ringetoner, så de har skræddersyede lyde, alt efter hvilken dør, der ringes på ved. Dette gør det betydeligt nemmere at kontrollere virksomheden og de besøgene.