El-entreprise

Din lokale el-entreprenør

Der skal træffes mange valg, når man står overfor et byggeprojekt. Hos Elvirk udfører vi både store el-entrepriser samt mindre installationsopgaver, og vi tilbyder vores service både som fag- og hovedentreprise. Uanset omfanget af byggeriet, tilpasser vi vores arbejde, for på bedst mulig vis at kunne imødekomme dine ønsker og behov.

Ved både nybyggeri, renoveringer samt til- og ombygninger har vi overblikket og ansvaret. Er du byggeherre eller totalentreprenør, fungerer vi som din rådgiver inden for det el-tekniske område. Vi er med dig hele vejen i projektet, når du vælger os som fagentreprenør, og vi arbejder med stor faglig stolthed. Selvom du står med hovedansvaret, og dermed styrer projektet, kan du altid spørge os til råds. Du er derfor aldrig overladt til dig selv, når du vælger os. Samarbejder er også en af vores helt store styrker, og du kan derfor trygt regne med, at vi også kan samarbejde med andre fagentreprenører.

Ønsker du vores ekspertise som hovedentreprenør på dit byggeprojekt, kan du roligt læne dig tilbage, og lade os klare alle aspekter af byggeprocessen for dig. Vi har overblikket over det vigtige forarbejde, såsom byggetilladelser og tidsplaner, samt koordinering og budgettering af byggeriet. Under byggeriet har vi ligeledes det store overblik der gør, at det hele kører, som det skal. Når vi står som hovedentreprisen, garanterer vi dig, at alle aftaler bliver overholdt.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.

Fag-, Hoved- eller totalentreprise?

Vælger du Elvirk som hovedentreprenør på dit projekt, kan du være sikker på, at dit byggeprojekt går helt efter planen. Vi varetager alle aspekter af projektet, lige fra økonomi og byggetilladelser til fagentreprenører og byggeriet som helhed.

I ethvert byggeprojekt er der særligt to områder, der er essentielt for hele projektet: tid og økonomi. Derfor er det vores opgave at sørge for, at budgetter og tidsplaner bliver overholdt. Vi koordinerer fagentreprenørenes arbejde og sørger for, at disse overlapper hinanden, så projektet kører med størst mulige effektivitet.

Hvis du vil undgå bekymringer og spare tid, er det hovedentreprise, som du skal vælge. Lyder det som en dyr løsning? Selvom vi naturligvis tager betaling for den service vi yder, så henter vi betalingen hos de håndværkere, som vi benytter os af til projektet. Derfor er hovedentreprise det sikre valg for dig, der ønsker professionalisme og struktur gennem hele dit byggeprojekt.

Mindre projekter

Ved fagentreprise fungerer du som byggeherre, hvormed du har hovedansvaret for hele byggeprocessen. Dette involverer aspekter såsom indhentning af byggetilladelser og tilbud, projektstyring og -koordinering, og meget mere. Desuden har du det økonomiske og juridiske ansvar for projektet. Lyder det som en stor mundfuld? Det er det på sin vis, men lad dig ikke afskrække af dette, for der er selvfølgelig hjælp at hente.

Har du modet på det, opfordrer vi gerne til, at du benytter dig af fagentreprise. Vi hjælper dig gennem hele processen, så du bliver klædt godt på, til at kunne varetage rollen som byggeherre. Undervejs i projektet står vi ligeledes til din rådighed, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning. Dette gælder både byggetekniske råd og økonomiske tvivlsspørgsmål.

Med os som fagentreprise har du altid kyndig vejledning lige ved hånden. Vores tilbud på fagentreprise, bliver altid givet ud fra vores kunders individuelle behov og ønsker.