El-installation

El-installation til alle behov

El er blevet en essentiel del af vores hverdag, hvor elektricitet er kilden til nyttige – og til tider næsten uundværlige – maskiner og funktioner i hjemmet, som f.eks. køleskab, vaskemaskine og varme. Hos Elvirk udfører vi alt arbejde inden for elinstallationer både til hjemmet og i sommerhuset. El-faget tilbyder mange muligheder og løsninger, som på mange måder optimerer dit hjem, og der bliver konstant udviklet nye teknologier. Derfor kan det være vanskeligt at regne ud, hvilke løsninger, der passer bedst til dig og din familie. Med vores ekspertise, hjælper vi dig til at træffe de rette valg.

Vi udfører alle former for el-arbejde, både små og store opgaver. Ved mindre opgaver i hjemmet tilbyder vi bl.a. installation af hårde hvidevarer, antenne-Tv og internet samt røg- og tyverialarmer. Det kan måske virke tillokkende at udføre disse former for installationer selv, men er du det mindste i tvivl om, hvordan man gør, bør du overlade arbejdet til vores rutinerede elektrikere, da alt arbejde med el potentielt kan udgøre en risiko for ulykker.

Ved større el-projekter tilbyder vi ligeledes kompetent rådgivning og ekspertise. Er du f.eks. ivrig efter at vide mere om de nyeste løsninger inden for intelligente el-systemer, står vi til din rådighed. El-faget byder hele tiden på nye muligheder, der gør hverdagen nemmere og bedre for dig. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vores elinstallationer kan gøre for dig.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.

Renovering og modernisering

Går du med overvejelser om en gennemgribende renovering af dit hjem, eller drømmer du om modernisering af dit sommerhus? Uanset dine behov eller ønsker, tilbyder vi dig præcis den service, du har brug for. Vi tilbyder levering og montering samt efterfølgende el-tjek af dine nye installationer.

Renovering af særligt ældre elinstallationer kan være fordelagtigt, da disse kan være farlige. Teknologien inden for el er i rivende udvikling, hvorfor der hele tiden udvikles nye løsninger, der gør dit hjem mere sikkert. Vi gennemgår alle dine installationer for at sikre, at netop dine elinstallationer er sikre for dig, din familie og dit hjem. Med vores el-arbejde kan du være sikker på, at du kun bliver tilbudt de nyeste og sikreste løsninger.

Nybyggeri

Har du længe drømt om et helt nyt hjem, der er skræddersyet efter dine ønsker, står vi klar til at hjælpe dig med dit husprojekt. Det er et spændende, men også et stort projekt, som kræver mange valg og beslutninger. Uden den nødvendige viden om elektricitet, kan det være en sand jungle at finde rundt i mulighederne. Vi sørger for, at du får den nødvendige viden om dine muligheder. Derudover rådgiver vi om ansøgning af håndværkerfradrag, som du ofte vil kunne få dækket, når du bruger vores services.

Hos Elvirk tilbyder vi en omfattende service, der begynder allerede i idéfasen af dit projekt. Under byggefasen har vi det store overblik, der gør, at alle detaljer bliver taget med i dit husprojekt. Hos os vægter vi funktionalitet og design højt, hvorfor disse gerne skulle gå op i en højere enhed, så det giver mest mening for dig og dit nye hjem. Med vores ekspertise kan vi tilbyde dig kvalitetsarbejde, som du kan få gavn af mange år frem.