Elektriker Esbjerg

Velkommen til Elvirk: Elektriker Esbjerg. Vi tilbyder alt inden for el-arbejde til både private og erhverv. Vores service dækker både traditionelle el-opgaver, men vi favner bredt og følger med den teknologiske udvikling. Derfor kan vi ligeledes tilbyde dig de nyeste løsninger inden for intelligente el-løsninger såsom energistyring og optimering samt alarmer og tyverisikring.

Vi samarbejder med Valmi, hvilket er din garanti for godt håndværk og god service. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed.

Lokal
autorisation

CVR. 39645882

Service-
områder
6700 Esbjerg
6740 Bramming
6800 Varde
6857 Blåvand
Samarbejds-
partner

CVR. 40238050

Vidste du...

Håndværkerne hos Elvirk arbejder i Aalborg under Valmi Groups ansvar, autorisation, tilsyn samt kvalitetsledelsessystem.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.

ring på telefon

Lokal el-service i Esbjerg og omegn

El spiller en vigtig rolle i vores liv, hvor mange af vores daglige gøremål i hjemmet eller opgaver på arbejdet, er direkte afhængige af velfungerende el. Derfor har vi hos Elvirk: Elektriker Esbjerg specialiseret os i alt inden for el til både private hjem og erhverv, så vi altid kan tilbyde dig den løsning, du har brug for. Vi udfører både klassiske el-opgaver samt installerer de nyeste teknologier inden for intelligente el-systemer IHC-styring.

Ønsker du at optimere dine eksisterende elinstallationer, udfører vi services som grundige el-tjek, udskiftning af installationer og optimeringer. Her kan vi tilbyde smarte løsninger, som f.eks. IHC-systemer, der på mange måder kan gøre din hverdag nemmere for dig og din familie. Ved nybyggeri af din nye bolig eller dit nye erhvervsmål, kan vi varetage rollen som hovedentreprise. Derfor kan vi udføre både mindre opgaver, der gør hverdagen nemmere for dig, men vi arbejder ligeledes glædeligt med større projekter, som kræver erfarne elektrikere, el-montører eller elinstallatører.

El-faget byder på en bred vifte af arbejdsområder, der på hver sin vis kræver forskellige kompetencer. Derfor består vores service af både erfarne elektrikere, dygtige el-montører samt professionelle elinstallatører. Du behøver ikke vide hvilken håndværker, som du står og skal bruge. Det klarer vi for dig. Helt afhængig af opgavens natur eller omfang, finder vi netop den service, du har brug for, for at dit projekt kan lykkes.

elvirk elektriker eltavle
elvirk elektriker el anlæg

El-service til Sydjylland

For os handler el om at finde effektive løsninger til dig, der optimerer og gør din hverdag bedre og nemmere. Dertil findes der en bred vifte af muligheder inden for el-faget, der på hver sin måde bidrager til, at dine daglige gøremål bliver lettere. Der findes mange muligheder, og det kan virke som en kompliceret jungle at navigere rundt i de mange muligheder. Derfor rådgiver vi og guider dig, så du finder præcis den løsning, der passer bedst til dig eller din virksomhed.

Vi udfører ligeledes el-tjek og eftersyn, der er med til at sikre, at din bolig eller virksomhed har sikre elinstallationer, som lever op til gældende regler og lovkrav. Især i gamle bygninger kan et el-tjek være en nødvendighed, men er du i det mindste i tvivl om, hvorvidt dine installationer er lovlige, kan vi hjælpe dig med at undersøge dette.

Til private og erhverv tilbyder vi at udføre klassiske elektriker-opgaver i hjemmet, både store og små. Vi ordner tilslutning og montering af hårde hvidevarer, belysning og kabelføring samt udskiftning af stikkontakter. Uanset opgavens omfang står vi til din rådighed med kompetent arbejde.

Vores service byder på kompetent råd og vejledning. Med mange års erfaring både inden for arbejde til private og erhverv, kan vores professionelle elektrikere tilbyde dig den bedste rådgivning, uanset dine spørgsmål kan vi give dig kompetente svar om alt fra lovkrav til det udførende arbejde.

Vi hjælper dig med at få mest ud af dit hjem. Intelligent House Control (eller IHC) er det nyeste inden for el, der på mange måder optimerer din hverdag. Med IHC-systemer kan du nemt og hurtigt kontrollere energiforbruget i dit hjem, sommerhus eller virksomhed.

El-installationer i alle former og størrelser

El-faget byder på en bred vifte af arbejdsområder, der på hver sin vis kræver forskellige kompetencer. Derfor består vores service af både erfarne elektrikere, dygtige el-montører samt professionelle elinstallatører. Du behøver ikke vide hvilken håndværker, som du står og skal bruge. Det klarer vi for dig. Helt afhængig af opgavens natur eller omfang, finder vi netop den service, du har brug for, for at dit projekt kan lykkes.

Vores elektrikere og montører klarer små og store opgaver i særligt hjemmet, som de alle udfører med stor faglig stolthed. Hjemmet eller sommerhuset byder på mange el-tekniske opgaver såsom tv, internet og lys, installation af hårde hvidevarer samt etablering af IHC-systemer. Dette sætter store krav til vores håndværkeres viden, for de skal vide præcis, hvad du har brug for i dit hjem. Med mange års erfaringer og den nyeste viden om elinstallationer, kan vi tilbyde dig de bedste løsninger.

Til store entrepriser er det vores kompetente elinstallatører, du har brug for. Som hovedentreprise byder installatørerne på kompetencer, der ligger uden for det el-tekniske arbejdsområde. De kan varetage f.eks. projektkoordinering, økonomi og kontrakter samt håndtere sikkerhed og lovkrav. Der findes derfor en bred vifte af opgaver, som elektrikere, montører og installatører skal kunne. Fælles for alle vores håndværkere er, at de yder rådgivende service, og de følger den nyeste udvikling inden for el, for at sikre dig de bedste resultater.

elvirk elektriker værktøj
elvirk elektriker transformer anlæg

Esbjerg, den sydjyske hovedstad

Som Danmarks femte største by er Esbjerg hovedby i det sydvestlige Jylland, med direkte forbindelser til Kolding og Odense. Hjertet og drivkraften i Esbjerg er uden sammenligning havnen, hvorfra der både er offshore-aktiviteter og færgehavn. Det lokale liv og kræfter vil vi værne om.

Med bare 150 år på bagen er Esbjerg Danmarks yngste by, og på den korte tid har byen gennemgået en rivende udvikling. Vandet og havnen er på mange måder vartegnet for byen, og det var også her udviklingen begyndte, da havnen blev anvendt til landbrugseksport. Den dag i dag fungerer havnen som base gas og olie fra Nordsøen. Sidst men ikke mindst finder vi også her verdens største vindmøllehavn. Det aktive og travle erhvervsliv står i kontrast til de mange sanselige indtryk, som byen også byder på. Her findes rige kultur- og naturoplevelser i og omkring Esbjerg, og byen summer af liv med restauranter og butikker. Bare 12 minutters sejlads fra Esbjerg finder vi Fanø, som du kan skue mod fra havnen i Esbjerg ved siden af skulpturen ”Mennesket ved Havet”.

Hos Elvirk: Elektriker Esbjerg har vi derfor samlet alle de bedste elektrikere, montører og installatører fra Esbjerg og omegn, så vi kan garantere dig den bedste service, som sikrer den fortsatte udvikling for byen.

Modtag et uforpligtende tilbud!

Uanset opgavens omfang kan vi tilbyde udførende og rådgivende, både til private og erhverv. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder