Elektriker Fredericia

Velkommen til Elvirk: Elektriker Fredericia. Vi tilbyder kompetent og autoriseret el-service til både private og erhverv. Hos os har vores dygtige elektrikere, el-montører og elinstallatører stort fokus på det gode håndværk, både når det gælder klassiske el-opgaver, men også når det kommer til de nyeste løsninger, tilbyder vi professionel service. Uanset dine ønsker eller behov, står vi klar til at hjælpe dig eller din virksomhed. Kontakt os allerede nu for et uforpligtende tilbud.

Lokal
autorisation

CVR. 39645882

Service-
områder
7000 Fredericia
7080 Børkop
7100 Ødsted
5500 Middelfart
Samarbejds-
partner

CVR. 40238050

Vidste du...

Håndværkerne hos Elvirk arbejder i Aalborg under Valmi Groups ansvar, autorisation, tilsyn samt kvalitetsledelsessystem.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.


ring på telefon

Alt inden for el – og mere til

Vi lover ikke for meget, når vi siger, at vi tilbyder alt inden for el, for el byder nemlig på mange muligheder. Dette stiller store krav til vores arbejde, og hos Elvirk: Elektriker Fredericia lever vi op til alle forventninger. Derfor tilbyder vi både vores service og ekspertise inden for klassiske el-opgaver, men vi er også specialiserede i de nyeste løsninger inden for el-teknologien. 

Når det gælder klassiske el-opgaver, udfører vi alt fra udskiftning af stikkontakter og lyskilder til montering af hårde hvidevarer. Dette er opgaver, som man som ufaglært til nøds selv kan varetage, men vi anbefaler altid, at man benytter sig af vores autoriserede håndværkere. På den måde undgår du uheld, og med vores service, er du garanteret godkendte elinstallationer. 

Vi følger med udviklingen inden for el. Derfor kan vi også tilbyde dig de nyeste løsninger, som f.eks. Intelligent House Control-systemer (IHC), som gør det muligt for dig, at styre og kontrollere dit el- og varmeforbrug, selv når du ikke er hjemme. Der findes derfor en bred vifte af elinstallationer, der kan gøre din hverdag bedre. Vores services er tilpasset til både private og erhvervskunder. Netop derfor kan vi altid tilbyde en løsning, der passer dine ønsker eller din virksomheds behov. 

elvirk elektriker ventilation anlæg
elvirk elektriker teknik og el

Fredericianernes lokale el-service​

Elvirk: Elektriker Fredericia er det vores mission at levere professionelle el-løsninger og den bedste service til alle private hjem og virskomheder i Fredericia og omegn. Vores elektrikere, montører og installatører arbejder alle med et højt kvalitetsniveau, sans for godt håndværk og sidst, men bestemt ikke mindst, så yder de den bedste kundeservice i Sydjylland. Vores kompetencefelt spænder meget bredt, hvorfor der faktisk ikke findes nogen grænser for, hvad vi kan gøre for dig.

Vi tilbyder både rådgivende services, hvor du kan få kompetente råd og grundig vejledning til et eventuelt byggeprojekt, men vi udfører også selv el-arbejdet til både små og store projekter. I forbindelse med hussalg og -køb yder vi også både el-tjek og elinstallationsrapporter, så du kan få kortlagt dine elinstallationers stand.

Til private tilbyder vi en bred vifte af el-løsninger, uanset dine behov. Vi hjælper gerne med mindre opgaver, såsom installering af tv og internet, men vi hjælper dig lige så gerne med installationer, der kan spare dig for mange penge på el- og varmeregningen.

Til vores erhvervskunder tilbyder vi komplette, effektive og fleksible løsninger, hvor vi udfører alt lige fra faste el-tjek og eftersyn til installation af de nyeste teknologier inden for tyveri- og brandalarmer, der gør arbejdsdagen tryggere for dig og dine medarbejdere.

Ved huskøb og -salg tilbyder vi el-tjek og eftersyn. Med vores grundige tjek og eftersyn gennemgår vi boligens elinstallationer for at lokalisere eller udelukke eventuelle fejl og mangler. Især til ældre huse er vores service særligt vigtig, for at undgå farlige installationer.

Går du med byggetanker?​

Findes der noget bedre end at flytte ind i et helt nyt hus, hvor alt er lige præcis, som du altid har ønsket dig det? Går du med tanker om netop at flytte ind i et nybygget hus, men synes, at det virker som en stor mundfuld, står vi til din rådighed, for vi har overblikket. Med mange års erfaring fra byggebranchen, kan vi håndtere både små og store byggeprojekter.

Du kan derfor trygt overlade byggeprocessen til Elvirk: Elektriker Fredericia. Vi er med dig hele vejen i projektet, lige fra den spæde idé til udførelse samt efterfølgende serviceeftersyn. Vores service byder på en totalløsning, hvor der er tænkt ned til de mindste detaljer. Vi sørger for, at alle el-løsninger er både funktionelle og æstetiske, så du slipper for f.eks. synlige ledninger og installationer.

En af de største fordele ved nybyggeri er, at du fra start kan energioptimere dit nye hjem. Med ventilations- og klimaanlæg kan du nemt og effektivt optimere energiforbruget i dit hjem ved at genanvende varme. Det gavner både din boligs indeklima samt din økonomi, da du ville kunne spare mange penge på el- og varmeregningen. Der er derfor en række miljømæssige og økonomiske fordele, som du kan opnå med vores el-service.

elvirk elektriker elektriker og el-installatør
elvirk elektriker værktøj og ledninger

Lokalt erhvervsliv
i Fredericia-by

Fredericia er en infrastrukturel by i Sydjylland, lige ud til Lillebælt. Byen fungerer som et vigtigt knudepunkt for trafikken i Danmark, idet både jernbaner og motorvejene E20 og E45 mødes netop her. Med sin centrale placering i Trekantområdet, har Fredericia et stærkt erhvervsliv, hvor man bl.a. finder Ørsteds hovedkontor.

Byen er omkranset af et voldanlæg, der har eksisteret siden 1600-tallet, som er et af de bedst bevarede i Nordeuropa. Byen blev grundlagt som en fæstning, og man bemærker især historiens vingesus i byens gader, som ligger vinkelret. I dag er byen særligt kendt for sit teater, hvor der årligt opføres store og flotte musicals.
Som knudepunkt for trafik, erhvervsliv og kultur har byen stor relevans for hele landet. Ikke mindst for byens borgere, for hvem Fredericia er deres hjem. Med byens historie, tunge trafik samt spirende erhvervs- og kulturliv er der mange muligheder, både for lokale, erhvervsdrivende og turister. Historien skal bevares og udviklingen skal understøttes.

Hos Elvirk: Elektriker Fredericia vil vi værne om det lokale liv i og omkring Fredericia. Vi arbejder med respekt for historien, mens vi leverer fremtidssikrede teknologier, der skaber harmoni for dig og byen. Derfor leverer vi løsninger af høj kvalitet til både private og erhvervskunder.

Modtag et uforpligtende tilbud!