Elektriker Kolding

Hos Elvirk: Elektriker Kolding finder du kvalitetsbevidste elektrikere, montører og el-installatører, der arbejder med stor faglig stolthed og viden inden for klassiske el-opgaver samt moderne el-tekniske løsninger. I samarbejde med Valmi Group ApS yder Elvirk samme solide service til både private og erhvervskunder. Uanset om du søger service blandt vores ydelser eller ej, er opgaven i trygge hænder hos Elvirk.

Håndværkerne hos Elvirk arbejder i Kolding under Valmi Groups ansvar, autorisation, tilsyn samt kvalitetsledelsessystem.

Lokal
autorisation

CVR. 39645882

Service-
områder
6000 Kolding
6040 Egtved
6091 Bjert
6580 Vamdrup
Samarbejds-
partner

CVR. 40238050

Vidste du...

Håndværkerne hos Elvirk arbejder i Aalborg under Valmi Groups ansvar, autorisation, tilsyn samt kvalitetsledelsessystem.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.


ring på telefon

Fra el-tjek til nybyggeri

Der findes mange opgaver, der kræver el-teknisk viden, og ofte bliver man overrasket over, hvor mange arbejdsopgaver, der involverer brugen af el. Dette gælder både, når vi er hjemme i vores boliger, men også når vi er på arbejde. Vi vil gerne yde vores service til både private og erhverv, derfor er vores elektrikere, montører og installatører alle erfarne inden for begge områder.

Går du med en drøm om en helt nybygget bolig, hvor alt er, ligesom du vil have det? Vi hjælper dig med de el-tekniske spørgsmål. Som kunde bestemmer du 100% selv, hvad vi skal gøre for dig, men vi rådgiver dig gerne gennem hele processen fra beslutningstagningen til eventuelle serviceeftersyn. Vi afgiver altid uforpligtende og konkurrencedygtige tilbud i forbindelse med samtlige entrepriseformer, som dit byggeri udføres under. Med vores erfarne håndværkere er dit byggeri i trygge hænder.

Til erhverv yder vi præcis de samme services, som til vores private kunder og mere til. Til erhvervsformål støder vi ofte på store industrimaskiner, som kræver særlig teknisk viden og kunnen. Dette kan vi selvfølgelig også hjælpe med, for vi har elektrikere, der er specialiserede inden for industriteknik. Alle vores services udføres altid efter gældende regler og lovkrav. Du kan derfor trygt stole på, at når vi udfører et stykke arbejde, bliver det gjort ordentligt.

elvirk elektriker elinstallation
elvirk elektriker teknik og el

El-installationer til gavn og glæde

Elvirk: Elektriker Kolding tilbyder en bred vifte af el-services til både private og erhverv. Med stort fokus på kvalitet og godt håndværk, tilbyder vi alle tænkelige former for el-arbejde. Klassiske el-opgaver, som f.eks. montering af lys og hårde hvidevarer, kan vi klare i et snuptag. Til større opgaver har vores professionelle elinstallatører det store overblik, og de kommer gerne med forslag og gode råd til dig. El tjener mange formål, og der kommer hele tiden nye teknologier til, der på hver sin måde kan bidrage positivt til dig og din hverdag. Til hjemmet kan vi bl.a. tilbyde Intelligent House Control (IHC), der kan optimere funktionaliteten og energiforbruget i hjemmet ved hjælp af digital styrringen via smartphone eller tablet.

Vi skræddersyr vi løsninger forskellige privatkunder, som præcist tilpasses til diverse bolig- og funktionsrum efter individuelle behov. Vigtigst for os er, at kunden føler sig hørt i hele processen. Derfor vægter vi samarbejde højt, når vi udfører et stykke el-arbejde.

Vores erhvervskunder oplever den samme kvalitetsbevidste service, som vores private kunder. Den yder vi oftest i forbindelse med entreprise-projekter, hvor tid, kvalitet og budget er i føresædet. Er du bygherre eller entreprenør, så fremsend gældende udbudsmateriale i bytte for et godt og uforpligtende tilbud til licitationen.

For os er det vigtigt, at dine elinstallationer altid er i den bedste stand. Derfor gennemgår vi gerne dine installationer. Dette gør vi ved at udføre et grundigt el-tjek, hvor vi vurderer, om dine installationer lever op til sikkerhedskrav og lovgivninger.

Elektriker-service i Kolding og omegn

Inden for el har private og erhverv ofte brug for mange af de samme el-løsninger. Dette gælder f.eks. belysning, installation af hårde hvidevarer, montering af alarmsystemer og meget mere. Men selvom vi ofte udfører de samme opgaver mange gange om dagen, går vi aldrig ned på vores høje kvalitetsniveau. For os bliver el-arbejde aldrig et rutinepræget job, for vi kan altid finde individuelle løsninger. Vi imødekommer f.eks. gerne kunder med særlige behov, der stiller krav til ekstra funktionalitet i hjemmet. Til personer med synshandicap kan vi f.eks. tilbyde særlige løsninger inden for belysning, der på mange måder kan gøre hverdagen nemmere.

Til virksomheder finder vi også løsninger, hvis du eller dine medarbejdere har særlige ønsker eller behov. Ønsker du et mere miljøvenligt arbejdsmiljø, kan vi tilbyde at installere Intelligent House Control (IHC), hvormed du kan styre og kontrollere din virksomheds energiforbrug. Dette er gavnligt for din økonomi, da det kan spare dig for mange penge på el- og varmeregningen, men det gavner også miljøet. Derfor betyder el særligt meget, for det er ikke helt uden betydning, hvordan dine elinstallationer fungerer. Særligt installationer af ældre dato kan trænge til optimering eller udskiftning.

Hos Elvirk: Elektriker Kolding holder vi os opdaterede på, hvad de seneste teknologier og bedste el-løsninger til både hjem, virksomheder og institutioner. Som en del af Trekantområdet i Sydjylland, kører vi også gerne ud til dig, hvis du bor i omkringliggende byer, såsom Fredericia og Haderslev, men vi kommer også gerne ud til andre områder. Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

elvirk elektriker ventilation anlæg
elvirk elektriker Erhverv

Kolding-by er elektrisk

I den sydlige del af Jylland, finder vi den gamle, smukke fjordby, Kolding. Byen byder på en lang perlerække af historiske-, kulturelle- og designoplevelser, så der findes noget, for enhver smag. Mange kender måske bedst Kolding på grund af det historiske slot og byens vartegn, Koldinghus, der i dag fungerer som museum. Slottet brændte i 1890, og stod længe efter blot som en ruin, indtil en gennemgribende restaurering blev igangsat.

Udover det smukke Koldinghus, kan man i Kolding også opleve den eneste UNESCO verdensarv i Danmark. Uanset om du er historieinteresseret eller ej, så er Christiansfeld et besøg værd. Her kan man opleve hyggelige brostensbelagte gader og gulstenshuse, hvor der hersker en helt særlig stemning.

Også design er et af Koldings specialer. Her kan man opleve Trapholt Design Museum, få en rundvisning i Designskolen eller gå på Designwalk. Design bliver brugt aktivt i bybilledet, hvilket står flot side om side med byens historie. Kort sagt, så er Kolding en historisk, men samtidig moderne by, der er værd at passe på. Hos Elvirk: Elektriker Kolding værner vi om livet og virksomhederne i og omkring Kolding. Vi arbejder med respekt for fortiden, for at sikre vores kunder, at de har velfungerende el i fremtiden.

Modtag et fornuftigt servicetilbud i dag!

Savner du fornyelse i hverdagen? Det første skridt er ofte det sværreste. Har du ønsker men ingen løsningen, så rådgiver vi naturligvis om dine el-tekniske muligheder. Se kontaktinfo øverst på siden.