Elektriker Maribo

Velkommen til Elvirk Elektriker Maribo. Vi er din lokale elektriker på Lolland, og vi tilbyder vores professionelle arbejde og service til både private og erhverv. Hos os går godt håndværk og service hånd i hånd, hvorfor du altid er garanteret de bedste el-løsninger, når du vælger vores service. 

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Kontakt os allerede nu og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Lokal
autorisation

CVR. 39645882

Service-
områder
4930 Maribo
4900 Nakskov
4953 Vesterborg
4990 Sakskøbing
Samarbejds-
partner

CVR. 40238050

Vidste du...

Håndværkerne hos Elvirk arbejder i Aalborg under Valmi Groups ansvar, autorisation, tilsyn samt kvalitetsledelsessystem.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.


ring på telefon

Elteknik til forbedring af hverdagen​

Elteknik er en essentiel del af det moderne menneskes daglige drift. I hjemmet anvendes elektricitet bl.a. som energikilde til varme, lys og hårde hvidevarer, der forsimpler hverdage ved ét tryk på en kontakt. Dette gør sig også gældende på arbejdspladsen, hvor vi ofte er afhængige af andre arbejdsredskaber, som f.eks. driftssikre maskiner, der også er afhængige af stabile elinstallationer.

Vi skelner ikke mellem private eller erhverv, for uanset til hvilket formål, du har brug for vores service, kan vi bidrage med professionelt arbejde og kompetent rådgivning. Vi udfører både klassiske el-opgaver, som etablering af lys og installering af el-tavler, men vi installerer også store maskiner til industrier og landbrug samt IHC-systemer til både hjemmet og virksomheden.

Vores erfarne håndværkere byder på en lang række kompetencer, som er i konstant udvikling. El er nemlig et fag i bevægelse, hvor der hele tiden kommer nye teknologier og systemer til. Dette gør el til et spændende fag, da det sætter krav til vores arbejde, samtidig med at det byder på nye muligheder for dig. Uanset om du har behov for en elektriker, montør eller installatør, tilbyder vi dig en service og el-løsning, det er skræddersyet efter dine individuelle ønsker og funktionelle behov.

Vores service tilbydes primært på Lolland, omkring Maribo, men vi kører gerne ud til nærliggende byer som Rødby, Sakskøbing og Nakskov. Befinder du i en helt fjerde by på Lolland, kommer vi også gerne hjem til dig eller din virksomhed. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om, hvad vi kan gøre for dig.

elvirk elektriker el adgangskontrol
elvirk elektriker værktøj

Services i Maribo, Lolland og omegnen

Der findes uendeligt mange muligheder inden for el, og hos Elvirk: Elektriker Maribo er det vores opgave at sørge for, at vi kan tilbyde dig alle tænkelige løsninger, uanset hvad du ønsker. Vi arbejder med stor faglig viden og respekt for godt håndværk. Derfor udfører vi både klassiske el-opgaver samt de nyeste løsninger inden for intelligente el-systemer.

Vores ekspertise egner sig til både private hjem og virksomheder, hvor vi tilbyder skræddersyede løsninger, som du kan få glæde af mange år i fremtiden. Vi tilbyder løbende el-tjek og eftersyn, så du hele tiden er sikker på, at dine elinstallationer lever op til sikkerhed og gældende lovkrav.

Hos Elvirk: Elektriker Maribo tilbyder vi en bred vifte af løsninger og services i hjemmet. Vi vil gøre alt for, at alle dine ønsker bliver opfyldt, og dine behov imødekommet. Derfor vægter vi et godt samarbejde med vores kunder meget højt.

Til vores erhvervskunder tilbyder vi samme pålidelige service og kompetente ekspertise, som vores private kunder oplever. Vi har erfaring med både små institutioner, mellemstore virksomheder og store industrier. Derfor har vi til altid en løsning, der passer din virksomhed.

I forbindelse med huskøb og -salg er et el-tjek en god idé, for at redegøre for eventuelle fejl og mangler i elinstallationerne. Især i boliger af ældre dato, er et eftersyn vigtigt. Vi gennemgår derfor alle installationer grundigt.

Søger du en lokal elektriker?

Hos Elvirk: Elektriker Maribo byder vi på mange kompetencer og erfaringer, som vi ivrigt deler ud af. Vores dygtige elektrikere, installatører og montører har hver især specialiseret sig i forskellige grene inden for el-faget. Du skal ikke gøre andet end at komme med opgaven, så finder vi netop den service, du har brug for. Vores fagmænd tilbyder især service- og vedligeholdelsesopgaver af el-installationer i hjemmet, hvor der ofte er behov for dette til f.eks. lys og stikkontakter. Derudover kan elektrikere udføre installationsopgaver, der indebærer de nyeste løsninger inden for intelligente el-systemer.

Vores kompetente montører yder mange af de samme services, som vores erfarne elektrikere. Montørerne installerer og rådgiver dig gerne om brugen af elinstallationer. Til store opgaver som entreprise og projektstyring er vores elinstallatører det bedste valg. Udover at have helt styr på el-tekniske opgaver og installationsarbejde, udfører de alle aspekter inden for et byggeri. Derfor har de også helt styr på økonomi, drift, sikkerhed og meget mere. Man kan trygt overlade store projekter til dem. Fælles for alle vores håndværkere er, at de værner om det gode håndværk og traditionerne, mens de samtidig dygtiggør sig inden for de nyeste elinstallationer. Med vores service kan du derfor trygt stole på, at du får det bedste resultat – hver gang.

Vi forstår vigtigheden af et velfungerende lokalsamfund med liv og erhverv. For vores lokale elektrikere fra Maribo og omegn, er det derfor deres hovedprioritet at servicere både private og erhvervskunder. Vi kører med favorable priser, så alle har råd til vores ekspertise og service. Med stor viden og faglighed løser vi både små og store opgaver i hjemmet, sommerhuset eller i virksomheden. Skulle der opstå akutte situationer, står vi også til din rådighed.

elvirk elektriker installatør
elvirk elektriker el anlæg

I hjertet af Lolland

Den gamle købstad, Maribo, er en central by på Lolland. Dette gør byen ret usædvanlig, da en købstad ofte er placeret tæt på vandet, hvor varer nemt kan transporteres til og fra byen. I dag er byen mest kendt for sine gamle bygninger og hyggelige gader, som gør byen til et interessepunkt for besøgende fra ind- og udland. Fred og idyl er nøgleord for byen.

For turister er byen en hyggelig perle, hvor der i de omkringliggende Maribosøer er rige muligheder for sejlads. Også den imponerede klosterkirke, Maribo Domkirke, tiltrækker hvert år mange beundrende blikke. Maribo er centrum for Lolland-Falsters mange herregårde og museer. Lokalområdet byder ligeledes på spektakulære naturoplevelser i smukke skove, ved søer og hav. Ligeledes er der kort afstand til Knuthenborg Safaripark, som også er en oplevelse værd.

Maribo er på mange måder en dejlig tidslomme, hvor historien og de naturskønne oplevelser understreger hvor smukt Danmark er. Derudover fungerer byen også som knudepunkt for trafikken på Lolland, hvilket gør den til et trafikalt centrum for byen og omegn.

Byen emmer af atmosfære og idyl, som både det lokale liv og turister nyder godt af. Hos Elvirk: Elektriker Maribo udfører vi el-løsninger af høj kvalitet, både i private hjem og til erhverv, som bevarer historien og skaber fremtidssikre løsninger.

Modtag et uforpligtende tilbud!