Elektriker Vejle

Velkommen til Elvirk: Elektriker Vejle. Vores autoriserede elektrikere, el-montører og elinstallatører har mange års erfaring inden for el-arbejde til både private og erhverv, og vi kan tilbyde alt lige fra etablering af lys og internet til hovedentreprise ved store byggeprojekter. Uanset dine behov, kan vi hjælpe dig.

Vores kompetente el-håndværkere står klar til service. Derfor kan du kontakte os allerede nu, hvis du ønsker rådgivning, et tilbud eller noget helt tredje.

Lokal
autorisation

CVR. 39645882

Service-
områder
7100 Vejle
7160 Torring
7182 Bredsten
7300 Jelling
Samarbejds-
partner

CVR. 40238050

Vidste du...

Håndværkerne hos Elvirk arbejder i Aalborg under Valmi Groups ansvar, autorisation, tilsyn samt kvalitetsledelsessystem.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.


ring på telefon

Alt inden for el – og mere til ​

Det er ikke til at komme udenom, at el spiller en stor rolle i vores dagligdag. I hjemmet er vi ofte afhængige af eldrevne maskiner, som f.eks. køleskabe, frysere og vaskemaskiner samt lys og varme. Også på arbejdet er el en vigtig kilde, for mange arbejdsredskaber, som computere, printere og maskiner ville ikke kunne fungere uden el. Med de mange formål el har i vores liv, har vi specialiseret os inden for en bred vifte af el-løsninger, der kan opfylde både små og store behov.

Til hjemmet tilbyder vi vores service, selv når det handler om mindre opgaver. Vi har stor respekt for arbejdet med el, som kan være farligt at arbejde med. Derfor anbefaler vi, at du overlader alt el-arbejde til os, og vi hjælper gerne dig med alt fra etablering af lys til IHC-systemer. I forbindelse med huskøb eller -salg, er der en række el-tekniske formaliteter, som vi gerne hjælper dig med at holde styr på. Hvis du går med overvejelser om køb eller salg af bolig, står vi klar med råd og vejledning.

Er du erhvervsdrivende, tilbyder vi elektrikere, montører og installatører med speciale inden for erhvervsarbejde. Vi har fingeren på pulsen, når det gælder de nyeste teknologier. Derfor kan vi også varetage montering, reparation eller optimering af store industrimaskiner. Vores el-service byder på alle de kompetencer, du har brug for.

elvirk elektriker privat elsikring
elvirk elektriker værktøj

Hos Elvirk: Elektriker Vejle kultiverer vi vores arbejde inden for elektriker-fag, som hele tiden er i udvikling. Det særlige krav til vores kompetenceområde, som vi konstant udvikler. Vi har derfor ingen grænser for, hvilke services, som vi kan tilbyde dig, for inden for el, findes der ingen grænser.

Som noget af det nyeste, kan vi tilbyde installering af IHC-systemer og HPFI-anlæg, som på mange måder kan gøre dine hverdag bedre, for de intelligente el-systemer, kan hjælpe dig med at styre dit energiforbrug, passe på dit hjem samt forbedre indeklimaet. Derudover udfører vi selvfølgelig klassiske el-opgaver, som f.eks. installering af lyskilder eller montering af hårde hvidevarer.

Elvirk: Elektriker Vejle yder el-services i både hjemmet, sommerhuset og kontoret. Med stor respekt for kundens ejendom, arbejder vi altid med faglighed og grundighed, uanset dine behov eller ønsker. Vi kommer gerne ud, og ser på dine eksisterende installationer samt installerer nye.

Til bygherre, entreprenører og rådgivere yder vi den samme gode service, som vores privatkunder oplever. Uanset branche har vi en løsning, der passer til din virksomhed. Vi har erfaring med bl.a. kontorer, landbrug og fabrikker.

Et grundigt el-eftersyn og tjek er ofte en god idé, særligt i huse af ældre dato. For at udelukke eventuelle sikkerhedsbrister, fejl eller mangler, yder vi vores grundige tjek. Dette gælder også ved køb og salg af bolig.

El-installation til alle formål

Det kræver mange kompetencer og stor viden at arbejde med el, og ofte er det nødvendigt at vedligeholde eller videreudvikle disse. Dette er nødvendigt, for at vi på bedste vis kan servicere dig. Derfor har vi hos Elektriker Vejle stort fokus på de mange muligheder, som el-løsninger kan tilbyde dig, for vi vil være forberedte på alle tænkelige opgaver. Inden for el har vi både elektrikere, el-montører og -installatører, der alle gør deres til, at du får netop den løsning, du ønsker, samt bliver tilbudt de nyeste løsninger inden for el.

I hjemmet har vi specialiseret os inden for intelligente systemer, som f.eks. kan hjælpe dig med at styre og kontrollere dit el- og varmeforbrug. Dette gavner miljøet, da du bidrager med mindre energispild, men det har også en synlig effekt på din økonomi, hvor du vil spare mange penge på ellers spildte varmekroner. Derudover kan du opnå et bedre indeklima med f.eks. genvekselanlæg.

Hos Elvirk: Elektriker Vejle værner vi om det lokale liv i og omring Vejle, for på den måde at bidrage til et sundt lokalsamfund. Vores elektrikere er alle lokale, hvorfor de har en særlig interesse i at vedligeholde dit hjem eller din virksomhed, for vi kender dine behov. Vi tilbyder alt fra el-eftersyn og -tjek til installering af intelligente systemer. Desuden yder vi rådgivende service, hvilket betyder, at du aldrig står alene i en beslutningsproces. Vi guider dig hele vejen. Vi arbejder lokalt i og omkring Vejle by, men vi kører gerne ud til dig i lokalområdet. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os.

elvirk elektriker solceller tag
elvirk elektriker elektriker og installationsmontør

Vejlensernes lokale elektriker-service

Vejle ligger i Sydjylland, lige ud til den skønne Vejle Fjord. Byen byder på store naturoplevelser, interessant arkitektur og spændende attraktioner for både store og små. Byen er en del af Trekantområdet og er nabo til Fredericia, Horsens og Kolding. Naturen er byens særlige kendetegn, hvor fjorden er omgivet af stejle skrænter, hvor man ved Munkebjerg finder den eneste vej i Danmark, hvor vejen står med skarpe hårnålesving, som snor sig op ad skrænten og gennem skoven. Derfor er Vejle en populær cykelferieby, som både byder på terrænkørsel og hyggelige ture på landevejen.

Kunst og arkitektur er en stor del af Vejles DNA. Bygninger som Bølgen og vartegnet med de kulørte paraplyer i Vejle midtby er imponerende skuestykker, som tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Her har lokale og internationale kræfter bidraget til de spektakulære designs, der gøen byen til noget helt særligt.

Byen er ligeledes familievenlig, ikke mindst på grund af de mange attraktioner, der findes i omegnen. LEGOLAND og Givskud Zoo er populært hos særligt børn og barnlige sjæle, som nyder oplevelser med fantasi og dyr. Hos Elvirk: Elektriker Vejle leverer vi løsninger af høj kvalitet til private og erhverv, som både borgere, erhvervsdrivende og turister i Vejle har stor glæde af nu, men også i fremtiden.

Modtag et uforpligtende tilbud i dag!