IT- og netværksinstallation

Installation af IT og net

Hos Elvirk ved vi, hvor meget velfungerende IT og netværk betyder for dig og din hverdag. For både private og erhverv er stabilt IT- og netværksløsninger en selvfølgelig, der bare skal virke. Ustabilitet og store udfald i forbindelser er ikke bare et stort irritationsmoment, men det er også tidskrævende. Derfor har vi specialiseret os i at levere hurtige og stabile IT- og netværksinstallationer.

Til private har vi mange års erfaring med kabelføring og installation af driftssikkert netværk, der er skræddersyet, efter dine behov. Til børnefamilier med teenagebørn, ved vi, hvor stor en rolle internettet spiller i hverdagen. Her kører smartphones, tablets og computere ofte på én og samme tid med f.eks. film og spil. Dette kræver et godt og stabilt signal, som vi gerne kommer og installerer.

Vi tilbyder også vores kompetente service til erhverv. Vi har mange års erfaring med installation af IT og netværk til både små og mellemstore virksomheder samt store landbrug og industrier. Netværket betyder ofte meget for, hvor effektivt I kan udføre jeres arbejde til dagligt. Derfor tilbyder vi kun de bedste løsninger til din virksomhed.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.

IT til private

Lange loadetider er noget af det, man ikke ønsker, når man har fri og gerne vil nyde en god film eller serie. Med vores professionelle erfaringer med IT- og netværksinstallationer, garanterer vi dig, at du får driftssikre installationer. Vi har viden om, hvad en familie har behov for. Derfor kommer vi gerne hjem til dig og vurderer, hvad den bedste løsning er for dig. Vi benytter os kun af godkendte produkter og anerkendte producenter, når vi vælger udstyr til dig. Derfor kan du trygt stole på, at du får sikre installationer.

Der kommer hele tiden nye teknologier inden for IT. Derfor gennemgår vores i forvejen kompetente elektrikere løbende efteruddannelser, for at specialisere sig inden for de nyeste løsninger. På den måde kan vi altid yde den bedste og nyeste service til dig og dit hjem.

Installationer til erhverv

Hvis der er noget vi ved, så er det, hvor vigtigt et stærkt og pålideligt netværk er for en velfungerende arbejdsplads. Driftssikkert IT og hurtige netværkshastigheder betyder ofte meget for hvor effektivt, I kan udføre jeres arbejde. Derfor tilbyder vi kun de bedste og mest stabile løsninger, der kan gøre arbejdet hurtigt og nemt for dig og din virksomhed.

Vi har erfaring med at levere installationer til både kontorer, industrier og landbrug. Derfor har vi altid stort fokus på at levere skræddersyede løsninger, der passer til behovet i din virksomhed. Vi har redskaberne og kompetencerne til at optimere eksisterende netværksinstallationer eller montere helt nye.

Opsætning og montering, installation af hardware og software samt fejlfinding er blot nogle af de services, som vi kan tilbyde i din virksomhed. Vores fokus er på stabilitet og fremtidssikring, hvorfor vi vurderer dine behov grundigt, for at sikre dig den mest langtidsholdbare løsning. Uanset branche eller behov har vi derfor altid en løsning, der passer til din virksomhed. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere.