Om Elvirk

Elvirk, Valmi og lokale partnere

Hos Elvirk garanterer vi godt håndværk og god service – hver gang. Vi er et landsdækkende netværk af selvstændige virksomheder, der står til rådighed for både private og erhverv i hele landet.

Da rammerne for, hvad en elektriker skal vide og kunne, er i konstant udvikling, har vi høje forventninger til vores elektrikeres viden og håndværk. Derfor sørger vi løbende for, at vores elektrikere gennemfører efteruddannelser, så de hele tiden af opdaterede på de nyeste metoder og teknologier inden for elfaget.

Alle vores håndværkere er selvstændigt faglærte med ansvar for egne forretninger, hvorfor de har styr på alle aspekter af en god og sund forretning. De har overblikket over alle detaljerne, også alt papirarbejdet, og de udfører altid deres arbejde med stor faglig stolthed.

Elvirk samarbejder med Valmi Group, hvilket er med til at sikre, at vores håndværkere arbejder under ordnede forhold, med fair løn og gode arbejdsbetingelser samt styr på skatter og moms. For dig som kunde betyder det, at du ved at benytte vores service, sikrer håndværkerne gode vilkår. Du får en uovertruffen service fra erfarne håndværkere, der udfører deres arbejde med stor arbejdsglæde.

På vores side kan du finde en elektriker nær dig. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, så finder vi den bedste og nærmeste el-service til dig.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.