Opsætning af belysning

Belysning til alle formål

Hos Elvirk er belysning en af vores spidskompetencer, for vi ved, hvor vigtig og nødvendigt god belysning er – både i hjemmet og på arbejdet. Lys tjener mange formål, især praktiske, når vi er i hjemmet og på arbejdspladsen. Lyset er ofte afgørende for, hvor godt vi kan se, når vi udfører huslige pligter eller arbejdsrelaterede opgaver. Men lys handler også om velvære, for vi har brug for lys for at trives.

I hjemmet monterer og installerer vi belysning til ethvert ønske og behov. Det kan måske virke nærliggende selv at hænge en lampe op, men vi anbefaler, at du overlader arbejdet til os, for din sikkerhedsskyld. Vi er behjælpelige med alt lige fra ophængning af lamper til komplette lysinstallationer i hele hjemmet. Installation af LED-lys og spots, lysdæmpning og udendørs belysning er blot nogle af de services, vi kan tilbyde dig.

Til erhverv har vi stor erfaring med levering, montering og installation af belysning til institutioner, kontorer, industri og meget mere. Vi har derfor stor viden om og forståelse for, hvad I har brug for i virksomheden. Her tilbyder vi ligeledes lysstyring, så I nemt kan kontrollere jeres forbrug.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.

Lys til alle behov

Vi tilbyder belysning til både private hjem og erhverv, og vi arbejder med stor viden om, hvad du har brug for i din bolig eller virksomhed. I hjemmet har vi stort fokus på at kombinere funktionalitet med velvære. Derfor kan vi levere en lang række løsninger med f.eks. LED-lys, spots og halogenpærer, der giver dig den optimale belysning til f.eks. kontor eller køkken. Desuden er vi specialister i lysdæmpning, som giver velvære og stemning, når du skal slappe ekstra meget af.

Til erhverv har vi erfaring med belysning til f.eks. butikker, kontorer og industri. Her arbejder vi med stor viden om, hvordan belysning skal fungere til formålet i din virksomhed. Oplysning af udstillinger, varer eller arbejdsområder er vores særlige speciale. Vi installerer ligeledes belysning til mødelokaler og kontorer, hvor lyset kan tilpasses og dæmpes, for at give god komfort og velvære. På mange måder handler belysning om at sikre det bedste lys til arbejde, som samtidig er behageligt at opholde sig i. Kontakt os allerede i dag og hør mere om de mange muligheder.

Energisparende belysning

El byder på mange muligheder for at optimere dit energiforbrug. Dette gavner både miljøet og din økonomi, da du ved at sænke dit forbrug belaster miljøet mindre, mens du samtidig sparer penge på din elregning. Med intelligent el kan du i højere grad styre og kontrollere dit forbrug.

Ved hjælp af stikkontakter, smartphone eller tablet kan du med nogle få klik regulere belysningen, så det bliver tilpasset dine behov. Med smartphone eller tablet kan du sågar styre belysningen, selv når du ikke er hjemme. Dette giver mange muligheder, såsom programmering af feriestyring eller automatisk lystænding, når du ikke er hjemme. Dette virker præventivt og mindsker risikoen for indbrud. Derudover kan du tænde og slukke lyskilder samt dæmpe belysning. Mulighederne er mange. Vi kommer gerne og guider dig til den løsning, du har brug for.