Rådgivning

Din rådgivende elektriker

Hos Elvirk har vi mange års erfaring med udførende el-arbejde til både private og erhverv. Disse erfaringer deler vi gerne ud af. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde rådgivende services inden for alt med el. Vi rådgiver om alt fra lys til avancerede IHC-systemer.

El har mange funktioner i vores hverdag, og de mange muligheder, som el giver, bliver stadig flere. Velvidende om, at det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder og finde ud af, hvad der passer bedst til dit hjem eller virksomhed, tilbyder vi vores kompetente rådgivning. Med vores grundige services undersøger vi dine behov i dybden, for at kunne vejlede dig til de bedste muligheder.

Vi har erfaring med f.eks. optimering af ældre boliger, installation af el i nybyggeri samt etablering af IHC-systemer i virksomheder. Derfor kan vi med garanti også hjælpe dig, uanset dine spørgsmål eller behov. Du har mulighed for at kontakte os via vores skriftlige kontaktformular eller ringe til os, så hjælper vi dig med at finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov – helt uforpligtende.

Modtag et
uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine oplysninger og
vores fagmand kontakter dig hurtigst muligt.

Rådgivning til private

Når det handler om el, er der mange muligheder og tekniske informationer, der er værd at vide. For at sikre dig, at du ved alt om dine muligheder, yder vi vores rådgivende service til private hjem. Uanset om dine spørgsmål går på belysning, montering af hårde hvidevarer eller installation af IHC-systemer, så står vi med netop den viden og rådgivning, som du har brug for.

Vi kan klare det over telefonen, men vi kommer lige så gerne hjem til dig for at gennemgå dine behov og muligheder. Vi er specialister inden for energioptimering, hvorfor vi kommer med kyndigt råd og vejledning til, hvordan du sparer energi og dermed sparer penge, i din hverdag.

I akut opståede situationer, er vores hjælp kun et opkald væk. Ved strømafbrydelser eller problemer med netværket yder vi dig hjælp over telefonen. Vurderer vi sammen, at det er bedre, vi kommer ud og ordner opgaven, finder vi også en løsning på dette.

Råd og vejledning til erhverv

Med mange års erfaring inden for el til erhverv, tilbyder vi rådgivning til erhvervsdrivende. Institutioner, kontorer og industrier har alle vidt forskellige behov i hverdagen, og vi kan guide til de bedste løsninger, uanset hvilken branche, du arbejder inden for.

Ønsker du en gennemgribende optimering af dine nuværende installationer, guider vi dig gerne på vej til, hvordan du får mest muligt ud af dine eksisterende løsninger. Står du derimod foran et nybyggeri eller en renovering af din virksomhed, er vi din trofaste hjælp i hele processen. Vi er med dig lige fra idéfasen til udførelsen af projektet. Med stor detaljeorientering har vi styr på alle aspekterne af dit elforbrug og behov. Derudover sørger vi for, at du får de mest fremtidssikre løsninger, så du har sikre og stabile elinstallationer langt ud i fremtiden.

Vi guider dig til, hvordan du optimerer energiforbruget i din virksomhed, uanset branchen. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere.